HIS biedt voor elk industrieel reinigingsprobleem een oplossing. U bent 100% zeker van onze diensten als u het resultaat ziet van onze reinigingstest, de gratis behandeling van een testzone. Daag ons dus gerust uit.

Historische gebouwen zoals een kerk, hoogtechnologische laboratoria, de nieuwbouw van een ziekenhuis. Het zijn maar enkele projecten waarvoor we gebruik maakten van onze gespecialiseerde reinigingsoplossingen. Bekijk hier onze referenties.

We weten dan ook uit ervaring dat ieder bedrijf specifieke specialisaties heeft, werkt met specifieke materialen en kampt met specifieke verontreinigingen. HIS biedt een 100% oplossing voor elk industrieel reinigingsprobleem.

Gratis reinigingstest: zo werkt het

Om te tonen dat onze aanpak ook uw probleem verhelpt, voeren we ter plaatse een gratis reinigingstest uit. We analyseren de verontreiniging en denken samen met u na over de perfecte oplossing. Kwaliteit, snelheid en efficiëntie zijn prioritair maar HIS zet ook sterk in op veiligheid en milieuzorg.

Vervolgens kiest u een testzone van ongeveer 1 vierkante meter af op het te behandelen oppervlakte – dat kan alles zijn van uw parkeerterrein, over uw buitengevel tot uw bedrijfsplafond. Op dat gebied behandelen we met de nodige expertise de verontreiniging, gebruikmakend van onze verschillende technieken en producten. Zo weet u perfect wat u mag verwachten wanneer u de werkzaamheden door HIS laat uitvoeren.

Vraag nu uw gratis reinigingstest aan

Daag ons uit met uw verontreiniging. Uw Dirt wordt 100% History dankzij onze gespecialiseerde zorg.