Over HIS

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Jong maar ervaren

Bij HIS werken experten op het terrein van industriële reiniging en automotive samen. Met 38 jaar ervaring combineren we de dynamiek van een jonge speler op de markt met de zekerheid van een ervaren vakman. HIS is dan ook ongeëvenaard in het reinigen van lakstraten en poederlakcabines. Maak kennis met onze gemotiveerde ploeg van HIS-medewerkers.

Reinigen gaat verder dan schoonmaken

Reiniging gaat veel verder dan het optisch verfraaien van uw infrastructuur. HIS gaat doordacht op zoek naar een oplossing die uw bedrijfsimago verhoogt, uw productieproces optimaliseert en de veiligheid binnen uw bedrijf verbetert.

Kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt

HIS zoekt de ideale oplossing met het oog op verbetering en besparing op lange termijn. We adviseren en denken met u mee. Alleen zo komen we tot een kwaliteitsvolle, snelle, veilige, efficiënte en milieuvriendelijke oplossing. Een reiniging met maximale output en een minimale kost.

Een stevige stam is diep geworteld…en wijd vertakt

HIS dankt zijn stabiliteit onder andere aan zusterbedrijf Care, dat gespecialiseerd is in algemene schoonmaak. HIS en Care verrijken elkaar met hun expertise op hun deelterrein op het grote reinigingsveld, wat tot innovatieve technieken en werkvormen leidt. Beiden maken deel uit van een groter geheel om op die manier de meest uiteenlopende vragen van klanten te coveren. 

Daarnaast is HIS ook ‘poulain’ van Vebego. Vebego België biedt haar klanten op maat afgestemde dienstverlening op het brede terrein van Facility Services en de zorg vanuit meer dan 30 bedrijven en joint-ventures. Méér dan 5.000 medewerkers geven hiervoor dagelijks het beste van zichzelf. Vebego België is stevig verankerd in de Vebego Holding – een internationaal familiebedrijf met hoofdkantoren in het Nederlands-Limburgse Voerendaal. 

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.