Over HIS

HIS industriële reiniging, een jong bedrijf met veel ervaring

HIS biedt een veelheid aan industriële reinigingsoplossingen aan. Op zoek naar een oplossing voor het interieur, het exterieur of de omgeving van uw bedrijf? Bij HIS vindt u voor elk schoonmaakprobleem een pasklaar antwoord.

Jong maar ervaren

Bij HIS werken experten op het terrein van industriële reiniging en automotive samen. Met 38 jaar ervaring combineren we de dynamiek van een jonge speler op de markt met de zekerheid van een ervaren vakman. HIS is dan ook ongeëvenaard in het reinigen van lakstraten en poederlakcabines. Maak kennis met onze gemotiveerde ploeg van HIS-medewerkers.

Reinigen gaat verder dan schoonmaken

Reiniging gaat veel verder dan het optisch verfraaien van uw infrastructuur. HIS gaat doordacht op zoek naar een oplossing die uw bedrijfsimago verhoogt, uw productieproces optimaliseert en de veiligheid binnen uw bedrijf verbetert.

Kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt

HIS zoekt de ideale oplossing met het oog op verbetering en besparing op lange termijn. We adviseren en denken met u mee. Alleen zo komen we tot een kwaliteitsvolle, snelle, veilige, efficiënte en milieuvriendelijke oplossing. Een reiniging met maximale output en een minimale kost.

Vraag een offerte of gratis test

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat of een gratis testbezoek.