Het virus COVID-19 houdt flink huis en het ziet er niet naar uit dat daar zo meteen verbetering in komt. De kans is dus zeker reëel dat ook uw bedrijf met een coronabesmetting te maken krijgt. In dat geval is het van het grootste belang om snel te handelen.

Een grondige desinfectie voor uw veiligheid

Enkel een grondige desinfectie van uw kantoorruimte en productiesite kan erger voorkomen en uw medewerkers, klanten en hun familie beschermen. Bij HIS hebben we ruim tien jaar ervaring met het desinfecteren van cleanrooms en operatiekwartieren in ziekenhuizen. Wij weten dan ook welke oppervlakten we moeten aanpakken met de juiste desinfecterende producten. Klinken, trapleuningen, beeldschermen, toetsenborden, sanitair, … zijn daarbij the usual suspects.

Om zowel de veiligheid van u, uw personeel, uw klanten en onszelf te waarborgen gaan we daarbij uiterst omzichtig te werk. We voorzien tijdens de behandeling daarom mondmaskers, een beschermbril en beschermende schoenen. 

Voorkomen is beter dan genezen 

U hoeft natuurlijk niet te wachten tot er een coronabesmetting op uw bedrijf is vastgesteld om in te grijpen. Liever niet, zelfs. Voorkomen altijd beter dan genezen! Neem daarom de nodige hygiënische voorzorgen. Om u daarbij te helpen, kunt u een HIS-medewerker op uw bedrijf houden die continu alle gevoelige plekken schoonmaakt en desinfecteert.

Wapen uw bedrijf tegen corona en bel ons nu: 016 28 65 90