Stel: de bewegingsruimte in uw bedrijf is beperkt, maar een grondige schoonmaak dringt zich op. Dit is absoluut een ‘case’ voor HIS.

“En dat hebben wij bij Didak goed begrepen. Onze vestiging in Grobbendonk onderscheidt zich van de concurrentie door onze grote beschikbaarheid van spuitgietmachines voor kunststof. Als deze niet regelmatig worden schoongemaakt, bestaat het gevaar dat de machine stilvalt. Alleen, machinale reiniging is bij ons uit den boze, omdat het onze apparatuur aantast. Het alternatief is dus: de handige handen van HIS.”

“Nadat een veiligheidsauditeur z’n komst had aangekondigd, vroegen we een gratis test aan bij HIS. En die legde meteen z’n bewijskracht op tafel. Nadat zij de aard en diepgang van vervuiling analyseerden, gingen zij onze machines met een sterk maar onschadelijk product handmatig te lijf. Ook op plaatsen waar hoogtewerkers niet geraken. Dat is van een zelden gezien niveau”, getuigt de CEO van Didak.

Een goede voorbereiding is het halve werk

HIS hecht erg veel belang aan een uitgebreid plaatsbezoek vooraf. Waarom? Dat laat ons toe een juiste inschatting te maken van het aantal en de soort hoogtewerkers en ladders die we moeten voorzien, om vlot en efficiënt uw industriële schoonmaak te verzorgen.

Benieuwd naar hoe HIS schoonmaakt van in de kelder tot in de nok van uw bedrijf? Vraag hier een gratis test aan en verzeker je vooraf al van een piekfijn resultaat.