In het huishouden is het voorjaar het ideale moment voor een grondige poetsbeurt. Maar ook de eindejaarsschoonmaak biedt heel wat voordelen voor uw bedrijf.

De voorbereiding is het halve werk

Uiteraard zijn wij klaar voor elke klus, hoe groot ook. Maar het is een goed idee om uw werknemers voor te bereiden op onze komst. Laat ze de werkruimte vrijmaken en overbodige materialen verplaatsen.

Bovendien is de eindejaarsopruim ideaal om lopende zaken af te sluiten, de administratie bij te werken en rommel weg te gooien. Extra tip: voorzie een passende streep kerstmuziek en nadien een warme chocomelk. Met weinig moeite heeft u er een leuke en productieve team building gratis bij.

Wat je zelf doet, doe je niet altijd beter

Wie zijn eigen huis schoonmaakt, is geneigd dezelfde hoekjes grondig te poetsen en andere hoekjes volledig te vergeten. Een nieuwe invalshoek kan ook bij een reiniging van uw industrieel gebouw verfrissend werken. Zowel binnen, buiten als rond uw bedrijf.

Perfect moment voor een fris begin

Voor heel wat handelaars is het eindejaar een topperiode. Veel fabrieken gooien er echter tussen Kerstmis en nieuwjaar de riem even af. De productie ligt sowieso even stil en zo’n shutdown is het perfecte moment om de boel onder handen te nemen. Zo geeft u uw werknemers een prachtig cadeau: een fris begin van het nieuwe jaar.

Leg nu uw eindejaarsschoonmaak vast

Ook HIS heeft het druk tijdens de periode rond Kerstmis en nieuwjaar. Wacht dus niet te lang om ons uw eindejaarsschoonmaak toe te vertrouwen. Contacteer ons nu.