Uw raampartijen zonder strepen wassen, uw geoliede vloeren onderhouden of uw buitengevel opnieuw laten stralen? Wanneer u kiest voor HIS, rekent u op een team van specialisten in industriële schoonmaak.

Glaswas

De glaswasploeg van HIS maakt gebruik van het osmosesysteem om uw ramen te reinigen. Speciale filters zorgen voor 100% puur water, zonder onzuiverheden, dat uw vensters 100% reinigt, zonder strepen. Bovendien maken we zo geen gebruik van zeep of detergenten, 100% milieuvriendelijk dus.

Bekijk een voorbeeld van onze osmose glaswas.

 Geoliede vloeren

Houten vloeren geven uw bedrijfsruimtes een warme uitstraling. Let wel op met geoliede vloeren. Die kunnen regelmatig een likje vloerolie en onderhoudsolie gebruiken. Te veel vocht zorgt voor beschadigingen van het hout. Vertrouw daarom op ons gespecialiseerde HIS-team om uw houten vloeren perfect te onderhouden.

Bekijk een voorbeeld van het onderhoud van een geoliede vloer.

 Buitengevels

De uitstraling van uw bedrijf is uiterst belangrijk. Zeker bij een eerste bezoek door uw (potentiële) klant. Met de Kärchers in de aanslag zorgt het HIS-team voor smetteloze gevels. Onze medewerkers laten het vuil in het stof bijten en lossen aangehecht vuil gewoon op. Zodat uw bedrijf straalt als nooit tevoren.

Bekijk een voorbeeld van gevelreiniging.

 Ontdek eerst de oplossing van ons HIS-team

Benieuwd of wij inderdaad uw uitdaging aankunnen? Bestel uw gratis reinigingstest en ervaar op voorhand al de efficiëntie van de schoonmaakoplossing van het HIS-team.