Vitrines helder als hoogglanslak – Kleur Op Maat

Onze HIS – glazenwasser strijkt op regelmatige basis neer bij de vestigingen van verfwinkel Kleur Op Maat, waar we de vitrines van de winkels weer laten blinken als een hoogglansvernis. En dat zonder gebruik van chemicaliën, maar met de natuurvriendelijke ‘osmosetechniek’. Daarbij zuiveren we water tot in de kleinste molecule, zodat het géén strepen achterlaat. Vraag hier uw gratis analyse aan!

 

Hoog, schoon & droog – Steylaerts

 

Steylaerts, dé specialist in badkamerrenovatie, zit in een branche waar esthetiek belangrijk is. Bij esthetiek hoort ook netheid. En wie netheid zegt, zegt HIS. Onze glazenwasser – zeg maar glaswasploeg – bereikt daar voor de enorme raampartijen ongekende hoogten…Letterlijk & figuurlijk. Want onze werknemers zijn opgeleid en geattesteerd om ook buitengewone hoogtewerkers te bedienen.  Ook grote raampartijen op te blinken? Vraag hier uw gratis analyse aan!

 

Ontstickeren – Peugeot Lavrijsen

 

Garagehouders kondigen doorheen heel het jaar promoties aan op verschillende lijnen uit hun vloot. Hoe doen zij dat? Juist, met bestickering van hun vitrines. HIS zorgt ervoor dat tussen twee promoties in de stickers van de vitrine worden gehaald en de raampartijen weer spik & span zijn om nieuwe ‘auto-collants’ te ontvangen. Ook glaswanden te neutraliseren? Vraag hier uw gratis analyse aan!

 

Vio & Talentus: coördinatie troef

 

…twee interimwerkgevers, die omwille van hun grote aantal kantoren over heel België, het HIS-glazenwasser team een mooie vaste job aanbieden. HIS werkt pro-actief, houdt zelf bij wanneer welk kantoor weer moet stralen, kondigt dit vooraf aan de kantoorhouders aan, en vraagt achteraf nog even uw elektronische krabbel. Systematisch, slim, snel & schoon. Ook een kantorennetwerk te onderhouden? Vraag hier uw gratis analyse aan!

 

Liefkenshoektunnel…en dan is er licht

 

Dankzij HIS ziet u weer waar(heen) u rijdt. HIS maakt de signalisatieborden boven de tunnel schoon met de osmosetechiek. Dat betekent: leesbare en streepvrije borden dankzij100% gezuiverd water, dat het wegdek niet aantast. Om de borden niet te beschadigen (wat ladders bv. wél doen), reinigen we daar met behulp van hoogtewerkers. Ook de leesbaarheid van uw signalisatie garanderen? Vraag hier uw gratis analyse aan!

 

Meer dan etalages alleen – SKM

 

SKM is als ervaren confectieketen een uitgebouwd bedrijf met niet alleen zeer grote etalages,…maar ook zonnepanelen en lichtstraten in het dak. En waar een oppervlak is, is een dankbare ruimte voor vuil en stof om zich te hechten. De impact van lichtstraten zien bedrijfseigenaren vaak over het hoofd. En zonnepanelen renderen zoveel minder wanneer stof de captatie verhindert. Wanneer het HIS ramenwasser team de vraag ontvangt deze weer ‘op te helderen’, volgt veelal eerst een handmatige dieptereiniging. Daarna continueren we de glans door een onderhoudsbehandeling met de osmosetechniek. Schoon is niet alleen mooi, maar vaak ook economisch relevant. Boek uw winst en vraag hier uw gratis analyse aan!

 

Brasschaat…blinkende parel van de Noorderkempen

 

Als overheid bent u een gids voor uw bewoners. En een rolmodel moet stralen. Dat weet gemeente Brasschaat als geen ander. Daarom nam het het HIS – ramenwasser team onder de arm voor al z’n gemeentelijke gebouwen, óók z’n scholen. Om daar zo geruisloos mogelijk te werken en de goede orde niet te verstoren, poetst HIS op hoogte met de telescopische osmose-arm, en niet met hoogtewerkers. Vanop de begane grond tot aan de 6de klas…Dat is klasse! Ook gemeentelijke infrastructuur te onderhouden? Vraag uw gratis analyse aan!