HIS stuurt regelmatig een nieuwsbrief uit. Daarnaast zijn we actief op onder meer Facebook en LinkedIn. Ideale manieren voor u om ons bedrijf op de voet te volgen. Dit wint u er zelf bij.

Ontdek het met eigen ogen

Het is heel gemakkelijk om te roepen dat we kwaliteitsvol, snel, veilig en efficiënt werken. Of dat HIS voor elk reinigingsprobleem een oplossing heeft. In tijden van fake news vinden we het dan ook niet meer dan logisch dat u dat niet zomaar aanneemt. Daarom hebben we verschillende voorbeelden van onze projecten verzameld. Van het reinigen van productiehallen over het onderhoud van geoliede vloeren tot het proper maken van parkings en garages. Zo ontdekt u met eigen ogen het verschil tussen voor en na. U weet dus perfect wat te verwachten bij uitvoering van de reiniging, 100% gegarandeerd.

Wij houden uw agenda bij

Laat ons even uw bedrijf vergelijken met uw auto. Schoonmaken kan en moet eigenlijk het hele jaar door. De grootste problemen worden snel en efficiënt verwijderd, zonder onderbreking. Maar voor een groot onderhoud komen sommige momenten u allicht beter uit dan andere. Via onze nieuwsbrief en sociale media wordt u ruim op voorhand verwittigd indien er zulke momenten aan komen. Denk bijvoorbeeld aan een summer shutdown of de eindejaarsschoonmaak. Het is immers zaak om er tijdig bij te zijn. Niet alleen voor de planning van uw bedrijf en medewerkers, ook om zeker te zijn dat er nog plaats is in onze agenda voor u. Een afspraak maken kan zelfs nu al.

Steeds op de hoogte van de nieuwste reinigingstechnieken

Stuit u op een hardnekkig onderhoudsprobleem? Alle middeltjes die u er zelf op los heeft gelaten, hebben jammerlijk gefaald? Vraag eerst onze gratis reinigingstest aan. HIS behandelt een deel van het oppervlak. Zodat u weet wat u mag verwachten bij een volledige behandeling. En niet zelf op zoek hoeft naar een efficiënte oplossing. Reinigingstechnieken blijven uiteraard niet stil staan. We houden u graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Die bieden we u ook zo snel mogelijk aan. Ontbladering en preventieve controle van dakgoten bijvoorbeeld. Of glaswas met behulp van het osmosesysteem. 100% water, 100% reiniging, 100% milieuvriendelijk. Onze handige tips voor reinigingsproblemen in een handige nieuwsbrief gegoten.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief…

Op onze homepagina vult u rechts uw naam, voornaam en mailadres in. Uiteraard behandelen we dit met uiterste zorg voor uw privacy. Voortaan krijgt u regelmatig een mail van ons.

… en like ons, deel ons, message ons

HIS is social. Wie liever geen mails van ons ontvangt, volgt onze avonturen eenvoudig op Facebook en LinkedIn. We posten er berichten met tips en tricks, foto’s van projecten waar we aan werken, exclusieve deelnames aan evenementen. En we horen ook graag iets van u.