Heerlijk, die eerste zomerprik. Of stoorde u zich vooral aan het vuil in de hoekjes van uw loodsen en het stof op uw machines? Tijd voor de zomerschoonmaak. Contacteer HIS om komende zomer, wanneer uw productie stil ligt, uw gebouw van plafond tot vloer te reinigen.

Het is moeilijk om het belang van een propere werkomgeving te overschatten. Het naleven van wettelijke voorschriften, de veiligheid van het personeel, de efficiëntie van het machinepark: ze komen allemaal in het gedrag in een vuile werkplek. Heel wat problemen kunnen vermeden worden door zelf regelmatig schoon te maken.

Maar in ‘high traffic areas’ waar continu passage is, ligt dat moeilijk. Denk maar aan plafonds en muren op drukke plaatsen, trappen, leuningen en ladders, deuren… Bovendien wil u liever niet uw personeel lastigvallen om de lopende band of de continu draaiende machine schoon te maken.

Voordelen van de zomerschoonmaak

Voor zulke werken is de ‘summer shutdown’, een sluitingsperiode tijdens de zomer, ideaal. Onze teamleden hebben immers de ruimte om alle hoeken, kanten en boorden grondig schoon te maken. Tegelijk kunnen uw ingenieurs makkelijker en veiliger aan de slag om uw machines een onderhoudsbeurt te geven.

Met veiligheid en hygiëne hoeft u niet in te zetten: uw personeel is niet aanwezig en uw machines draaien niet. Met ons inventief osmosesysteem zorgen we voor zonneklare glaspartijen. Het zomerreces is bovendien het ideale moment om te droogijsstralen, een uiterst efficiënte reinigingstechniek met CO2 in vaste vorm.

De zomer hangt niet alleen figuurlijk maar ook letterlijk in de lucht. Een koele en heldere werkomgeving helpt uw medewerkers om hun focus te bewaren. Tijdens het schoonmaken laat HIS dan ook een frisse wind door uw gebouw waaien. Door veelvuldig te verluchten maar ook door uw airconditioning en ventilatie weer in topvorm te brengen. Zo trotseert u zonder verpinken de warmste dagen van het jaar.

Gegarandeerd resultaat

U bent niet helemaal zeker dat HIS uw bedrijf weer brandschoon krijgt? Aarzel dan zeker niet om onze gratis reinigingstest aan te vragen. We behandelen een deel van de oppervlakte zodat u met eigen ogen het resultaat ziet. Bestel nu uw test en wees er tijdig bij voor de komende zomerschoonmaak.

Ligt uw summer shutdown al vast? Contacteer HIS nu om te plannen wanneer we uw bedrijf onder handen mogen nemen.