Glaswas

Het reinigen van uw glaspartijen zonder strepen en dit op een aanzienlijke hoogte is een lastige karwei. Op uw ramen vallen sporen van stof en ander vuil extra hard op, waardoor bezoekers al meteen een eerste (niet zo positieve) indruk van uw bedrijf vormen. Het reinigen van uw glaspartijen is van uiterst belang voor de uitstraling van uw bedrijf. De glaswasploeg van HIS gaat de uitdaging van uw raampartijen graag aan.

 

Telescopische reiniging zonder strepen

Het reinigen van uw glaspartijen door HIS heeft een heel aantal voordelen. Met behulp van een telescoopslang die tot 22 meter hoog kan reiken, reinigt HIS uw ramen. Dit is niet alleen veiliger, maar ook veel sneller en efficiënter. Naast veiligheid zijn er nog een aantal andere voordelen:

HIS zoekt steeds de ideale oplossing met oog op verbetering en besparing op lange termijn. Een reiniging met maximale output en een minimale kost. Voor het reinigen van uw glaspartijen maakt HIS gebruik van het osmosesysteem.

 

Osmosesysteem – hoe werkt het?

Osmose maakt gebruik van speciale filters met gedemineraliseerd water die zorgen voor 100% puur water, zonder onzuiverheden, dat uw venster 100% reinigt, zonder strepen. Bovendien maken we zo geen gebruik van zeep of detergenten, 100% milieuvriendelijk dus.

Bekijk de osmose gewassen raampartijen van AZ Zeno

 

Uw voordelen van het osmosesysteem

  • Vlek- en streepvrij: het 100% puur water droogt volledig streepvrij.
  • Bespaart tijd: osmosewater droogt vanzelf zonder sporen na te laten.
  • Goed voor het milieu: het water is 100% zuiver, zonder detergenten.
  • Meer glans: uw glaspartijen stralen als nooit tevoren en blijven langer proper.
  • Veiligheid: het osmosesysteem heeft geen ladder of hoogtewerker nodig. De glaspartijen reinigen gebeurt aan de hand van een telescoopsteel met een sproeikop en een zachte borstel.

Wenst u streepvrije ramen? Bestel hier uw gratis reinigingstest en daag het HIS-team uit met uw glaspartijen.