Clean? Toch vindt u ook hier vuil. Dat komt van reinigings- en desinfectiemiddelen, overblijfselen van dweilen en doekjes. Ook de medewerkers en hun cleanroomkleding kunnen deeltjes afgeven als textielvezels, haren of huidschilfers.

Opgeleide werknemers staan voor goede kwaliteit

Maak uw cleanroom schoon volgens bepaalde richtlijnen en gebruik een handleiding en. Begrijpen hoe een cleanroom werkt en welke producten u moet gebruiken is van essentieel belang. Bij HIS werken experten op het terrein van industriële reiniging. Elke medewerker krijgt een uitgebreide opleiding. Hierdoor kennen onze mensen de handleidingen en richtlijnen van voor naar achter en van achter naar voor. Bekijk hier één van onze referenties

Een cleanroom reinigen aan de hand van een actieplan, moet dat?

Jazeker! Aan de hand van een voorafgaand verkennend gesprek krijgt HIS een duidelijk inzicht in de vereisten van uw bedrijf. HIS stelt de juiste vragen. Aan de hand hiervan stellen ze een duidelijk gestructureerd actieplan op. Bovendien zijn alle acties omtrent de reiniging van uw cleanroom nauwkeurig gedocumenteerd. Vertrouw uw cleanroom met een gerust hart toe aan het HIS-team.

 

Uw cleanroom laten reinigen op een gedocumenteerde manier volgens een nauwkeurig actieplan? En dit door goed opgeleide medewerkers met kennis van zaken? Maak nu een afspraak om uw actieplan op te stellen.